Walker BEBE STARS Play

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
4.450,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1000 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1000 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)
BEBE STARS – Play дубак нишалка 2 во 1
*Анатомско седиште
*Прилагодување на седиштето во висина во 3 позиции
*Навлаката од седиштето се отстранува и може да се пере
*Панел со музика и светла
*Се трансформира во нишалка
*Со подллога за скокање
*Наменето за деца од 6 до 12 месеци.
*Во согласностсо Европските нормативи EN1273о

There have been no reviews for this product yet.

Related products