Wood cot BEBES COSMO

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
7.300,00 ден. /1
Цена со Попуст:
6.300,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1800 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1800 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)

ДРВЕНО КРЕВЕТЧЕ BEBES COSMO

Креветчето е изработено од масивно дрво и иверка. Површински е заштитено со полиуретански нетоксичен лак со висок сјај. Предната страница може да се монтира во две висини, исто така и висината на душекот може да се намести на 3 нивоа. Димензии: *внатрешни: 1200 х 600 мм – Сите модели на креветчиња BEBES се атестирани по Европски стандарди EN-716-1 i EN-716-2/2008, сертификат TÜV/SÜD, безбедносни бои со сертификат EN 71/3. *Душекот и постелнината не се вклчени во цената.

There have been no reviews for this product yet.

Related products