Bebes Activity hand grasp toy

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
1.050,00 ден. /1
Цена со Попуст:
750,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1800 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1800 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)
Bebes Едукативна интерактивна играчка со гумени топчиња
Цена 1050 ден.
Едукативна играчка која ќе му го задржи вниманието на детето.
Помага во развивање на визуелната и моторна координација.
Во согласност со Европските нормативи и стандарди
There have been no reviews for this product yet.

Related products