Bottle teats 6 Anticolic Tommee Tippee

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
390,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1800 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1800 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)
Tommee Tippee резервна цуцла 6+ Aнтиколик
Цена: 390 ден
*Tommee Tippee заедно со експерти од областа на доењето дизајнираа уникатна цуцла која благодарение на својата форма го олеснува хранењето, ја имитира природната флексибилност,истегнувањето и движењето на градите на мајката за време на доењето.
*Меката силиконска цуцла го поттикнува природниот инстикт за хранење со што му овозможува удобно и опуштено хранење.
*Антиколик- Силиконскиот вентил го намалува ризикот бебето да голта воздух а со тоа ги намалува грчевите.
*9/10 мајки се согласни дека ова шише е најслично со природното доење.
*Без БПА
*Наменети за Класик шишињата
There have been no reviews for this product yet.