Bebes musical phone with drum

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
1.100,00 ден. /1
Цена со Попуст:
700,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1800 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1800 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)
Музички телефон
Цена 1100 ден.
Овој телефон има многу забавни ефекти.
Различни активности за стимулирање на аудитивната перцепција и моториката на детето.
Симулира свирење на пијано.
Многу тонови /ритми,Oпции за перкусија
There have been no reviews for this product yet.

Related products