Thermopack Tommee Tippee 2 in 1

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
1.400,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1800 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1800 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)
Tommee Tippee Термо торбица 2/1

Специјално дизајнирани за задржување на температурата на млеко,сок,чај или вода за време на прошетки и патувања.Може да се користи за сите Tommee Tippee.Содржи рачка за закачување на количка и атрактивен дизајн.

There have been no reviews for this product yet.

Related products