Tommee Tippee Splashtime Hair Rinse cup with 2 in 1 Pouring Action

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
550,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1800 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1800 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)

Tommee Tippee сад за полевање со двојна акција

Овој сад за полевање избор на 2 начини на плакнење со различен проток на вода.

Протокот на вода го прилагодувате према потребите и возраста на бебето.

Со овој сад многу лесно ќе го капете бебето без солзи, штитејќи ги очите и лицето од шампон и вода. Многу е лесно за ракување и е екстремно практичен дел од капењето на бебето- го прави шампонирањето полесно, посебно за оние кои сеуште ја немаат откриено забавата со вода.

Лесно се полни со вода

Има оптимална тежина кога е полно со вода

Изработено од висококвалитетни материјали, ослободено од BPA-phthalate.

There have been no reviews for this product yet.

Related products