Tommee Tippee pacifier 6 in 1 0-6m Any time blue

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
850,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1800 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1800 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)

Tommee Tippee цуцла лажливка 0-6 м (6 во пакување)
- Any time Цена: 850 ден
Tommee Tippee ортодонска цуцла лажливка за целодневна забава!
Формата на цуцлите е симетрична и реверзибилна со што го олеснува држењето во уста.
Препорачано за возраст од 0-6 месеци.
*без БПА

There have been no reviews for this product yet.