Anatomic bath net support Bebe Stars

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
850,00 ден. /1

Боја:

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1800 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1800 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)

Анатомски адаптер за бањање

Удобно за бебето, практично за родителите.

Лесно се поставува на кадичка и го олеснува капењето.

*лесно се одржува

There have been no reviews for this product yet.

Related products