Milk powder dispenser BABYONO

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
350,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1000 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1000 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)
BabyOno Диспензер за адаптирано млеко
*Диспензерот е специјално дизајниран за чување на адаптирано млеко.
*Преградите овозмжуваат да ја припремите точната количина на млеко.
*Една преграда собира 8 лажици адаптирано млеко.
*Капакот е со ротирачки систем и ви овозможува лесно и прецизно дозирање.
*Идеален за патување.
*Без BPA

There have been no reviews for this product yet.