Bebes transforming Potty

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
1.390,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1800 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1800 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)
Bebes нокшир кој се трансформира во скаличка и адаптер за wc школка
Цена 1390 ден.
*Лесен и безбеден нокшир кој ви помага во преодната фаза од пелени на нокширче. Составен од два дела за полесно празнење и чистење. Може да се користи како скаличка за детето да може да ги извршува хигиенските потреби самостојно. Содржи адаптер кој може да се постави на веце школка.
There have been no reviews for this product yet.