Bib Roll and go TOMMEE TIPPEE

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
390,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1800 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1800 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)

TOMMEE TIPPEE Гумено лигавче
Цена: 390 ден
* Ги собира остатоците од храна
* Лесно се витка во ролна и е идеално за патувања
*Меко и лесно за одржување
*Може да се мие во машина за садови
*Погодно за деца 6+ месеци
*Не содржи БПА


There have been no reviews for this product yet.

Related products