Electric breast pump Tommee Tippee new design

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
8.500,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1000 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1000 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)

Оваа електрична пумпа на Tommee Tippee е идеално дизајнирана за да ви помогне во периодот на доење на бебето без да почувствувате потешкотија.

Оваа пумпа има модерен дизајн, мала тежина и зафатнина и секогаш можете да ја носите со себе.

Ефикасна е и лесна за употреба.

Има 5 опции за масажа и 9 опции за екстракција на млеко со чија помош ќе му обезбедите млеко на вашето бебе во зависност од возраста и неговите потреби.

Содржи:

  •  Пумпа Tommee Tippee и шише Closer to nature150 мл со проток 0+м
  • Силиконско вакуум перниче кое нежно се поставува на мајчината града 
  • Без BPA/BPS 
  • Функции за масажа и екстракција, 5 масажи и 9 опции за екстракција со кои ќе го стимулирате лачењето на млекото на начин кој ви е пријатен.
  • Вграден тајмер- Лед мониторот ќе ви го покаже времето на екстракција.
  • Нема несакано протекување, хигиенскиот затворен систем ја собира секоја капка млеко без враќање и без воздушни меури.
  • USB полнење со што мајката има можност каде сака и во било кое време да му овозможи на бебето млеко, без да бара електрично напојување во близина.
  • Долга употреба- кога е целосно наполнета пумпата ви овозможува користење преку 60 минути.
There have been no reviews for this product yet.