Potty OkBaby Spidy

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
1.190,00 ден. /1

Боја:

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1800 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1800 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)

Ок Baby Нокшир Spidy

*Лесен и безбеден нокшир кој ви помага во преодната фаза од пелени на нокширче.
Составен од два дела за полесно празнење и чистење.
Играчката на предниот дел ќе му овозможи на детето да се забавува и полесно да го прифати седењето на нокширчето.

There have been no reviews for this product yet.

Related products