Teether banana BABYONO

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
150,00 ден. /1

Боја:

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1000 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1000 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)
BABYONO глодалка
силикон/гел без Бисфенол (BPA free), одлично дизајниранa за користење кај бебиња кај кои почнуваат да никнуваат забчињата,големина приспособена на возраста,изработена од сигурни и безбедни матерјали
There have been no reviews for this product yet.