Bath thermometer BABYONO

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
220,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1800 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1800 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)
BABYONO Термометар за во вода
Цена 220 ден.

Термометарот за во вода обезбедува безбедна и сигурна помош за подготвување и одржување на температурата на водата за капење на вашето дете.За да ја измери температурата користи парафин сместен во безбедна цефка, која гарантира целосна безбедност за употреба.Лесната конструкција на термометарот обезбедува лебдење по површината на водата што овозможува постојана контрола на температурата.
Скалата е во степени,без жива, индикатор за идеална температура на водата за бањање.прецизно мерење на температурата.
There have been no reviews for this product yet.