Bebes Activity cube wisdom

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
990,00 ден. /1
Цена со Попуст:
690,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1800 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1800 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)
Едукативна интерактивна коцка
Цена 990 ден.
Едукативна играчка која ќе му го задржи вниманието на детето.
Помага во развивање на визуелната и моторна координација.
Во согласност со Европските нормативи и стандарди
There have been no reviews for this product yet.

Related products