Bebes music night lamp pink

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
1.300,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1800 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1800 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)
Bebes Музички и светлосен панел
Цена 1300 ден.
Овој панел ќе му биде најдоброто другарче на вашето бебе од првите денови.
Има смирувачки ефект. Оваа играчка има прекрасно ноќно светло Смирува и успива со многуте звуци. Детето ќе воспостави контакт со играчката на повеќе нивоа, ќе го развива видот, слухот и допирот. Истовремено може да послужи и како лампа за читање со својата нежна светлина. Ја развива фантазијата и го стимулира менталниот развој Лесно се одржува Дава чувство на спокој Изработена од безбедни материјали
There have been no reviews for this product yet.