Music mobile parrot Bebes

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
1.590,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1000 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1000 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)

Музичка вртелешка папагал Bebes

Музичка вртелешка со текстилни играчки која лесно се поставува на креветче.
Пријатна музика која ќе го смири вашето дете
Работи на батерии
Во согласност со ЕУ стандарди

There have been no reviews for this product yet.

Related products