BEBES high chair beige

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
3.350,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1800 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1800 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)

BEBES столче за хранење
Цена 3350 ден.
Во согласност со EN14988:2006 + A1:2012
Потпирачот за нозе 
Содржи 2 послужавника со 2 држачи за чаша.
Безбедносен појас во 3 точки.
Голем послужавник за храна кој може да се одстрани и да се постави хранилката на вашата трпезариска маса, со што ќе овозможите вашето дете да ве придружува за време на оброците.
Се склопува исклучително лесно
Навлаката може да се одстрани
Склопена зафаќа многу мал простор.

There have been no reviews for this product yet.

Related products