Bebes Dreamy swing gray

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
6.900,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1800 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1800 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)
Bebes Dreamy релаксатор лулашка
Цена 6900 ден.
*Анатомско седиште

*Овозможува удобност и безбедност
*Содржи безбедносен појас
*Може да се управува со далечинско
*5 брзини
*12 различни мелодии и 5 природни звуци
*Работи на електрично напојување или батерии
*Наменето од 0-9 кг
*Во согласност со Европските нормативиEN17

There have been no reviews for this product yet.

Related products