Playpen Bebes balls and door

(0 Oценка од корисници)

Sold by:
Бебе Супермаркет

Цена:
3.500,00 ден. /1

Количина:

Вкупна Цена:

Достава:
За нарачки над 1800 ден. доставата е бесплатна.За нарачки под 1800 ден. доставата е 150 ден View details
Плаќање:

Share:
Sold By
Bebe Supermarket
(0 Oценка од корисници)

Bebes играда за играње со топчиња и кош

Цена: 3500 ден
димензии:146 х 65.5 см
Опремена е со 50 топчиња и кош.Изработена е од квалитетни и безбедни матерјали. "Врата" која се отвара со патент.

There have been no reviews for this product yet.

Related products