Kилибарни ѓерданчиња

КИЛИБАРЕН ЃЕРДАН BEBES
1190
д.

КИЛИБАРЕН ЃЕРДАН BEBES

КИЛИБАРЕН ЃЕРДАН BEBES

КИЛИБАРЕН ЃЕРДАН BEBES Произведен во Литванија од 100% природен балтички килибар.(Поседува сертификат за оригиналност) ЦЕНА:1190 ден Природно, традиционално средство кое го олеснува никнувањето на првите запчиња и го подобрува имунитетот 100% природен балтички килибар должина 32 см. За намалување на болките кога никнуваат запчиња и јакнење на имунитетот Килибарните гердани се комплетно природно, традиционално средство […]

КИЛИБАРЕН ЃЕРДАН BEBES

д.1190

КИЛИБАРЕН ЃЕРДАН BEBES Произведен во Литванија од 100% природен балтички килибар.(Поседува сертификат за оригиналност) ЦЕНА:1190 ден Природно, традиционално средство кое го олеснува никнувањето на првите запчиња и го...

КИЛИБАРЕН ГЕРДАН BEBES
1190
д.

КИЛИБАРЕН ГЕРДАН BEBES

КИЛИБАРЕН ГЕРДАН BEBES

КИЛИБАРЕН ГЕРДАН BEBES Произведен во Литванија од 100% природен балтички килибар.(Поседува сертификат за оригиналност) ЦЕНА:1190 ден Природно, традиционално средство кое го олеснува никнувањето на првите запчиња и го подобрува имунитетот 100% природен балтички килибар должина 32 см. За намалување на болките кога никнуваат запчиња и јакнење на имунитетот Килибарните гердани се комплетно природно, традиционално средство […]

КИЛИБАРЕН ГЕРДАН BEBES

д.1190

КИЛИБАРЕН ГЕРДАН BEBES Произведен во Литванија од 100% природен балтички килибар.(Поседува сертификат за оригиналност) ЦЕНА:1190 ден Природно, традиционално средство кое го олеснува никнувањето на првите запчиња и го...

Сертификат за оригиналност КИЛИБАРЕН ЃЕРДАН
Сертификат
д.

Сертификат за оригиналност КИЛИБАРЕН ЃЕРДАН

Сертификат за оригиналност КИЛИБАРЕН ЃЕРДАН

Сертификат за оригиналност КИЛИБАРЕН ЃЕРДАН BEBES Произведен во Литванија од 100% природен балтички килибар.(Поседува сертификат за оригиналност) Природно, традиционално средство кое го олеснува никнувањето на првите запчиња и го подобрува имунитетот 100% природен балтички килибар должина 32 см. За намалување на болките кога никнуваат запчиња и јакнење на имунитетот Килибарните гердани се комплетно природно, традиционално […]

Сертификат за оригиналност КИЛИБАРЕН ЃЕРДАН

д.Сертификат

Сертификат за оригиналност КИЛИБАРЕН ЃЕРДАН BEBES Произведен во Литванија од 100% природен балтички килибар.(Поседува сертификат за оригиналност) Природно, традиционално средство кое го олеснува никнувањето на првите...